Čokoládové srdiečka s kapučínom
Autor receptu: redakcia
15 minút príprava |
12-15 minút tepelná úprava |
Postup- Múku preosejeme na dosku, pridáme do nej žĺtok, maslo nakrájané na kúsky, cukor, čokoládové hobliny, vanilkový
cukor, kapucíno v prášku a vypracujeme rýchlo hladké cesto. Zabalíme ho do fólie a necháme 60 minút odpočinúť v chladničke.
- Potom na pomúčenej doske vyvaľkáme asi 1 cm hrubý plát a vykrajujeme z neho srdiečka. Tie dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme asi 12 – 15 minút. Upečené srdiečka vyberieme a necháme vychladnúť.
- Nad parou zohrejeme kakaovú polevu a namáčame do nej polovice srdiečok. Polevu necháme stuhnúť a srdiečka zľahka posypeme práškovým cukrom.
|