Čokoládová torta s čokotransférom

Autor receptu: darina57

Postup

  1. Z hore uvedených surovín si upečieme dva korpusy..jeden bude kakaový a druhý orechový...nebudem písať ako sa to pečie ..každá má ten svoj určite odskúšaný..
  2. plnku č.1 si urobíme deň dopredu a to tak, že si dáme uvariť pol litra šlahačky /ja používam rastlinnú)..a do toho dáme 40 dk čokolády ..jednu minutku povarím a odložím do druhého dňa..potom už len vyšlahám..a máme výbornú parízsku šlahačku...plnku č:2..si najprv uvarím puding a do horúceho pridám bielu čokoládu..nechám rozpustiť..dáme vychladiť..vymiešame si maslo s cukrom a spojíme s pudingom ...
  3. tortu poprekrájame a plníme ..ja každý plát kropím rumom..potom dávam džem a plnku...nakoniec som tortičku obmazala bielou plnkou..a dala vychladiť..čokontransfér/je to folia na ktorú sa vyleje čokoláda pozor nie horúca..a priloží sa okolo celej tortičky...a nechá sa zaschnúť..vrch som ozdobila čokoládou..a prizdobila krémom..každý podľa vlastnej fantázie...ak niečo nebude jasné rada odpoviem...