Najskôr si pripravíme čokoládovú šľahačku. Smotanu dáme prejsť varom,vypneme, nalámeme horkú čokoládu,miešame a necháme rozpustiť. Vychladíme a vložíme do chladničky aspoň na dve hodiny.
Na cesto si vymiešame práškový a vanilkový cukor so žĺtkami, pridáme vodu, múku s kypriacim práškom,kakao a tuhý sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na tri rovnaké časti,použila som tortovú formu s rámikom v tvare kvetu.
Jednotlivé pláty pečieme na 170°C približne 20 minút.
Na čokoládovú plnku si uvaríme s mlieka,zlatého klasu a vanilkového cukru puding. Do horúceho nalámeme horkú čokoládu, necháme rozpustiť a vychladiť.
Vymiešame si práškový cukor s maslom a primiešavame vychladený čokoládový puding.
Jednotlivé pláty cesta natrieme čokoládovou plnkou.
Vyšľaháme si čokoládovú šľahačku, natrieme vrch, aj boky torty.Necháme si po troške z každej plnky na vrchné zdobenie.
Roztopíme si troška masla s horkou čokoládou,máčame polovicu piškóty a olepíme nimi okraje torty. Dozdobíme vrch torty trochou z každej plnky a čokoládovými cukríkmi z bonboniéry.