Čipsovka

Autor receptu: juliakucharka

Tento recept robím už od malička je veľmi chutný a jednoduchý na prípravu dúfam že si pochutíte..:D

2
porcie
10-15 minút
príprava
3-5 minút
na 170-180 °C

Suroviny

Postup

  1. Očisti zemiak nakrájaj ho na malé hranolčeky a usuš v utierke
  2. vysmaž ich na horúcom oleji dozlatista. Ked budú hranolčeky hotové povyberaj ich na sitko aby z nich mohol odkvapkať olej a posoľ ich!!!
  3. Kým sa hranolčeky smažia prekroj rožky po dlžke tak aby na jedne strane zostali stále spojené a povyberaj vnútro.
  4. Vlož hranolčeky do nakrájaných rožkov.
  5. Môj typ je ten rožok potrieť maslom a do rožka dať trocha ľadového šalátu abe nebol taký suchý..:D:D:D