Čínske rezance

Autor receptu: matus113

Čínske rezance po domácky. Po slovensky nazývané "slížoto".

4
porcie
60 minút
príprava

Postup

  1. Kuracie mäso nakrájame na drobné kúsky, okoreníme zmesou korenia.
  2. Cibuľku olúpeme na väčšie plátky, a osmažíme ju na oleji (obyčajnom). Pridáme nakrájané mäso a hríby shitake. Podľa chuti priebežne dosolíme a okoreníme. Pridáme kapustu, mrkvu, papriku. Olejom veľmi nešetríme.
  3. Do vody dáme soľ a trochu oleja, a necháme zovrieť. Podľa návodu dáme variť čínske rezance. Varíme približne 5 min. a scedíme.
  4. Rezance pridáme do pripravenej zmesi a pridáme sójovú omáčku. Smažíme ešte približne 5 min.