Čínske mäso (fotorecept)

Autor receptu: dorisa

Tento recept mám od bývalej kolegyne, vtedy, keď mi ho dávala, začala sa u nás jedávať "čína", tak každý recept, ktorý sa čo len akokoĺvek podobal na čínske jedlo, som si pýtala. Ospravedlňujem sa za fotku, nejako som ich vytvorila až po úpravách, štrajkoval mi fotoaparát.

2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso nakrájame na pásiky, do panvice dáme olivový olej, mäsko, ktoré sme mali namočené v zmesi korenín a prípravkov a rozsľahaných žĺtkach( aj 2 dni) , zmiešaným so solamylom naprudko opečieme.
  2. Pridáme rozmrazenú zeleninu ...
  3. ...podusíme 5-10 minút.
  4. Uvaríme si guľatozrnnú ryžu.
  5. Podávame. Dobrú chuť.