Cícerové ragú
Cícerové ragú s opekanou knedľou bez lepku
Autor receptu: novalim
Máte chuť na výživný obed bez mäsa plný bielkovín, vitamínov a k tomu ešte aj veľmi chutný? Ste na správnej adrese.* Dnešný
recept na cícerové ragú je presne to, čo potrebujete. Príprava nezaberie ani pol hodiny a sýta bude celá rodina. Ako prílohu sme
zvolili našu hotovú parenú bezgluténovú knedľu opečenú na olivovom oleji. Čo poviete, vyskúšate?
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji osmažíme rozpučený cesnak, kým sa rozvonia, pridáme scedený cícer, kurkumu a karí korenie, premiešame a krátko orestujeme.
- Potom pridáme paradajky z konzervy, celú zmes dochutíme soľou a korením a krátko povaríme.
- Napokon pridáme kokosové mlieko a necháme prevrieť. Minútu pred vypnutím sporáka ešte do zmesi vhodíme umyté listy čerstvého baby špenátu, aby sa sparil.
- Podávame s opraženou knedľou bez lepku alebo s bezlepkovým chlebíkom.