Cíerová kaša
Cícerová kaša (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
pred dvomi rokmi sme boli na jednej ekofarme na ODORICI a varili sme tam
cícerovú kašu, ľudkovia moji, ako som kedysi
,,ohŕňal nos,, nad nepoznaným, tak som dostal za vyučenou ... bolo to ,,božské
mňam,,
Postup
- varili sme v takom ,, malom,, kotlíku ....rozpustili sme bravčovú masť a na nej sme osmažili cibule
- vedúca priniesla takú veľkú dozu - asi tak 20 litrovú a v nej mala cícerovú múku - nasypala z nej do kotliny a ja som miešal ..... prilievala sa voda prisypávala sa cícerová múka, až kým sme nedosiahli tú správnú konzistenciu
- kaša sa povedla .... iní urobili volské oči a opekli safalátky
- takže naservírovať a DOBRÚ CHUŤ .... jedlo sa to aj s tými kvetmi, aj sme mali duple - všetko sa zjedlo