Cibuľový chlieb s bylinkami (bez droždia)

Autor receptu: archaa

Verím, že tento recept pomôže všetkým, ktorí nemôžu konzumovať kvasnice..

10
porcií
40 minút
príprava
50 minút
na 200 °C

Postup

  1. Zo všetkých surovín dobre vymiesime cesto, ktoré necháme v miske odpočívať 30 minút.
  2. Potom znova premiesime a sformujeme do tvaru chleba(aký máte radi, záleží na vás-okrúhly,podlhovastý alebo ho dajte do formy na chlieb a v nej ďalej pečte). Bochník potrieme mliekom,dáme na papierom na pečenie vystlaný plech(môžete ho potrieť až tam) a vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch pečieme 40-50 minút. Sledujte pečenie, ja som potrebovala presne 50 minút.
  3. Potom vyberieme a necháme ho hodinku odpočívať.