Cibuľový chlieb s bylinkami (bez droždia)
Autor receptu: archaa
Verím, že tento recept pomôže všetkým, ktorí nemôžu konzumovať kvasnice..
10 porcií |
40 minút príprava |
50 minút na 200 °C |
Postup
- Zo všetkých surovín dobre vymiesime cesto, ktoré necháme v miske odpočívať 30 minút.
- Potom znova premiesime a sformujeme do tvaru chleba(aký máte radi, záleží na vás-okrúhly,podlhovastý alebo ho dajte do formy na chlieb a v nej ďalej pečte).
Bochník potrieme mliekom,dáme na papierom na pečenie vystlaný plech(môžete ho potrieť až tam) a vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch pečieme 40-50 minút.
Sledujte pečenie, ja som potrebovala presne 50 minút.
- Potom vyberieme a necháme ho hodinku odpočívať.