Chuťovky na ihle(fotorecept)

Autor receptu: kajusiqq

Chutia podobne ako španielske vtáčiky len su menšie a keďže su napychnuté na špici nerozlezú sa:)......Pre mňa s kuracím mäsom je to dobrotka:)

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Z bravčového stehna/karé odkrojíme 2-4 menšie kusky a naklepeme. Pokial robíme z kuracích prs proste iba narežeme naplníme a zvinieme(po naplnení rozrežeme na 2 kúsky)
  2. Na plátky navrstvíme zmes pripravenú z masla,pokrájanej cibule ,šampiňonov,horčice ,worcesterskej omáčky a drveného čierneho korenia..môžme pridať aj soľ ale popri dijonskej horčici to nieje potrebne a tak isto môžme pridať aj kečup na zjemnenie podľa chuti:)
  3. Na plátky priložíme slaninu,nakrájanu papriku , uhorku a zvinieme.
  4. Mäso nakrajame na 2 kotuče z jedného kuska:).....napichneme na ihly:)
  5. Na oleji ich z oboch strán prudko opečieme,znížime teplotu a pomaly dokončíme.
  6. Podávame s varenými alebo opekanými zemiačkami a zeleninou:)......dobrú chuť:) tu su z bravčového mäska:)( vykostene kare)