Chilli con carne
Chilli con carne
Autor receptu: hame
2 porcie |
20 minút príprava |
80 minút na 160 °C |
Postup- Na roztopenom masle si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Varíme v hrnci, ktorý potom môžeme vložiť do rúry na pečenie. Po chvíli pridáme prelisovaný cesnak, chilli, kajenské korenie a rascu.
- Pridáme pretlak a dôkladne premiešame. Nakoniec pridáme pomleté mäso, ktoré dusíme niekoľko minút. Potom pridáme vodu (prípadne vývar), trstinový cukor, soľ, korenie, krájané paradajky a škoricu. Prikryjeme pokrievkou, dáme do rúry a dusíme na 160 stupňoch približne 80 - 90 minút. Zhruba v polovici pečenia pridáme do hrnca červenú fazuľu.
- Nakoniec stačí už len vybrať škoricu z hrnca. Podávame s ryžou.
|