Cheesecake z 2 druhov čokolády

Autor receptu: kajusiqq

Inšpirovala som sa receptom z knihy od apetitu podľa ich receptu som mala použiť mascarpone a syr typu philadelphia. Syr som doma nemala iba tvaroh a čokolády na rozdávanie tak som to prispôsobila a vzinkla úžasná tortička.

Suroviny

Postup

  1. Sušienky rozdrvíme zalejeme roztopeným maslom a pridáme med.Všetko dobre premiešame a nanesieme do formy vystlanou fóliou(iba dno). Vložíme do chladničky asi na 15 minút.
  2. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu. Tvaroh a mascarpone vyšľaháme s práškovým cukrom, rozdelíme na polovicu a pridáme roztopenú čokoládu.
  3. Na sušienkový základ nanesieme mliečnu verziu a naň opatrne horkú verziu. Necháme vychladnúť(najlepšie cez noc) a pred podávaním poprášime kakaom.