Cheesecake z 2 druhov čokolády
Autor receptu: kajusiqq
Inšpirovala som sa receptom z knihy od apetitu podľa ich receptu som mala použiť mascarpone a syr typu philadelphia.
Syr som doma nemala iba tvaroh a čokolády na rozdávanie tak som to prispôsobila a vzinkla úžasná tortička.
Postup
- Sušienky rozdrvíme zalejeme roztopeným maslom a pridáme med.Všetko dobre premiešame a nanesieme do formy vystlanou fóliou(iba dno).
Vložíme do chladničky asi na 15 minút.
- Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu.
Tvaroh a mascarpone vyšľaháme s práškovým cukrom, rozdelíme na polovicu a pridáme roztopenú čokoládu.
- Na sušienkový základ nanesieme mliečnu verziu a naň opatrne horkú verziu.
Necháme vychladnúť(najlepšie cez noc) a pred podávaním poprášime kakaom.