Papričku prekrojíme pozdĺž, roztlačíme ju a špičkou noža odrežeme vnútornú blanu, ktorá je zároveň aj najpálivejšia. Tenké plátky papričky vložíme do cukrového sirupu (voda + cukor pomer 1:1) a necháme variť pol hodinu.
Roztopené maslo zmiešane s podrvenými biskvitmi, jemne vtlačíme do formičiek, upečieme na 180 stupňov cca 4 minúty. Necháme vychladnúť.
Do misy vložíme cream cheese, mascarpone a cukor, vyšľaháme. Plátky želatíny vložíme do teplej vody, aby nám zmäkli a vložíme do zohriateho mangového pyré. Šľahačku jemne vyšľaháme. Do zmesi mascarpone, creame cheese postupne vlejeme mangové pyré a potom zľahka vmiešame vyšľahanú šľahačku.
Naplníme formičky a necháme stuhnúť cca 3 hodiny v chladničke. Podávame s pyré z manga a červenou chili papričkou.