Čevabčiči z troch druhov mäsa (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Veru som toto jedlo nerobila už veľmi dlho..ale teraz som dostala chuť, lebo mám domácu hovädzinu, bravčovinu a morčacie stehno som dokúpila..podstatnú časť mletého mäsa tvorí hovädzie mäso,, preto sú aj šišky trošku tmavšie, ako keď sa robí z bravčového v kombinácii a baraninou..inak výborné..

6
porcií
40 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Všetky mäsá som umyla, osušila..mala som s ním trošku viac práce, lebo môj elektrický mlynček mi neberie blany a tak som ho musela pokrájať na drobné kocky..
  2. mäso som pomlela..
  3. pridala som pokrájanú cibuľu na drobno aj cesnak..oregano,soľ, mleté korenie, rascu..všetko som pomiešala, ale masa sa mi zdala riedka, pridala som trošku strúhanky..
  4. vytvorila som šišky..
  5. na panvici som rozohriala masť a ukladala som do nej šišky..piekla som ich pod pokrievkou..
  6. hotové som ukladala na kuchynský papier..kým sa vyprážali, uvarila som si zemiaky, pridala som k nim rascu../čítala som,že keď sa pridá do varenia rasca, anuluje tie škodliviny, ktoré sa dostanú do zemiakov/ale inak som teraz mala perfektné domáce zemiaky ružovky..
  7. hotové jedlo som uložila na taniere, ozdobila zelenými bylinkami, ešte sa niečo vždy nájde vonku...horčicu som vložila do papriky, nemusela som servírovať do misky osobitne..prajem vám dobrú chuť..