Cestovinový šalát

Cestoviny so špargľou

Autor receptu: redakcia

2
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme ich a polejeme olivovým olejom. Za občasného miešania ich necháme vychladnúť.
  2. V panvici zohrejeme trochu olivového oleja a vložíme doň očistenú zelenú špargľu. Osolíme a okoreníme.
  3. Po chvíli vlejeme asi 3 PL vody a paríme pod pokrievkou minútu, kým nebude špargľa uvarená (pichneme do nej nôž a keď sa nám ju nepodarí dvihnúť, bude hotová).
  4. Pridáme 2 PL kokosového mlieka, 1 PL pesta z medvedieho cesnaku alebo hocijakého iného pesta, aké si urobíme.
  5. Primiešame cestoviny, nasekanú jarnú cibuľku a čo najviac byliniek.