Cestoviny s grilovanou zeleninou a so slaninkou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
45 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup- Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme
a neoplachujeme. Zeleninu poumývame a očistíme,
petržlenovú vňať nasekáme nahrubo.
- Cuketu a baklažán nakrájame na rezance, papriku
na lodičky, mladú cibuľku na väčšie kolieska
a paradajky necháme vcelku. Panvicu rozohrejeme
na miernom ohni a všetku zeleninu postupne
opečieme nasucho z každej strany. Opečenú zeleninu
postupne vkladáme do veľkej misy, kde sa
napokon zmieša s cestovinami a dochutí.
- Cestoviny osolíme a okoreníme, pridáme marinovaný
cesnak, kečup, medovú sójovú omáčku
a posekanú petržlenovú vňať a dochutíme podľa
potreby. Nakoniec na panvici prudko opečieme
pláty slaniny, ktorými ozdobíme šalát a posypeme
ho nastrúhaným parmezánom.
|