Cestoviny
	        Cestoviny à la Mallorca (Macarrones a la mallorquina) (fotorecept)
	        Autor receptu: kucharka
	         
	        
	        Sobrasada je typická pre Mallorku. Na Slovensku som sobrasadu sem-tam videla v Lidli. Ale asi by sa 
mohla nahradiť paprikovou klobáskou.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Najemno nakrájanú cibuľu opečieme na troche olivového oleja do zlatova. Pridáme rozdrobenú sobrasadu. Opekáme a dobre premiešame.
 - Vajcia rozšľaháme, posolíme a pokoreníme. Pridáme nastrúhaný syr, najlepšie ovčí so silnou chuťou. Ak syr nie je výrazný, môžete ho dať o trochu viac.
 - Cestoviny uvaríme podľa návodu. 
 - Cestoviny pridáme do panvice a dobre zmiešame so sobrasadou. Stiahneme z ohňa. 
Pridáme vajcia so syrom. Vajcia teplom získajú krémovú konzistenciu. 
 - Podávame. 
 - U nás so šalátom.