Cesnakový koláč s bryndzovou plnkou (fotorecept)
	        Autor receptu: ywett
	         
	        
	        pre milovníkov bryndzovej pochúťky ;-)
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	25-30 minút príprava  | 
				  	  
				  	20-25 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Z uvedených surovín vypracujeme hladké cesto.
 - Vypracované cesto necháme v chladničke 20 minút odpočinúť.
 - Zatiaľ si pripravíme plnku. Vymiešame si bryndzu s kyslou smotanou, so syrokrémom a pridáme pokrájanú mladú cibuľku.
 - Odpočinuté cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme a troška cesta si necháme na ozdobné kvietky.
 - Cesto vložíme do formy (pre istotu som formu vymastila) s priemerom 24cm a orežeme okraje.
 - Na cesto vylejeme bryndzovú plnku.
 - Zo zvyšného cesta povykrajujeme kvietky.
 - A ešte vo vnútri vykrojíme.
 - Kvietky poukladáme a potrieme rozšľahaným vajíčkom (tiež aj okraje koláča potrieť)
 - A dáme do vyhriatej rúry upiecť (v plynovej rúre asi tých 20-25 minút) do zlatista.
 - Necháme vychladnúť a ľubovoľne ozdobíme.
 - Dobrú chuť!!!