Cesnaková nátierka
Autor receptu: dudla
Môj syn ma poprosil, či by som mu na raňajky nepripravila nátierku. A tak som pozrela do
chladničky, niečo dokúpila a nátierka bola na svete. Chutila všetkým. Nejedzte ju ale pred
odchodom do práce, či školy. Kolegovia a spolužiaci by sa vám nepoďakovali.
Postup
- Cesnak som rozomlela pomocou ručného mixéra. Nátierkové maslo, syr v črievku, kyslú smotanu, horčicu a nastrúhaný tvrdý syr zmiešame pomocou ručného mixéra s nadstavcom na šľahanie. Potom pridáme rozomletý cesnak, soľ, čierne korenie (podľa chuti) a ešte raz premiešame. Vložíme do uzatvárateľnej nádoby s vrchnákom a dáme do chladničky aspoň na hodinu schladiť. Nám najviac chutí s čerstvým čiernym chlebom. Dobrú chuť!