Celozrné ravioly s rukolou (fotorecept)
	        Autor receptu: alexdidi
	         
	        
	        Zdravé, sýte a veľmi chutné jedlo z talianskej kuchyne, ktoré som si upravila podľa mojich chuťových pohárikov.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Z uvedených surovín pripravíme cesto, ktoré prikryté miskou necháme odpočívať 30minút.
 - Plnka: rukolu sparíme vriacou vodou, scedíme a posekáme. Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a postrúhame. Cesnak pokrájame na plátky, opečieme na oleji, pridáme rukolu, ešte chvíľu opekáme. 
 - Po vychladnutí pridáme zemiaky, bryndzu, žĺtok, soľ,čierne korenie.Všetko dobre premiešame.
 - Cesto vyvaľkáme na hrúbku asi 2mm, vykrojíme kolieska s priemerom asi 4cm, naplníme plnkou, preložíme na polovicu a okraje dobre pritlačíme.
 - Dáme variť do vriacej osolenej vody. Keď vyplávajú na povrch, vyberieme ich dierovanou naberačkou do misy a pokvapkáme olejom, aby sa nezlepili.
 - Na panvici s olejom a maslom opečieme do ružova cibuľu pokrájanú na kolieska. Ravioly podávame s kopčekom kyslej smotany, poliate maslom,  opečenou cibuľkou,  rukolou a parmezánom.