Bryndzová nátierka so sardelovou pastou (fotorecept)
Autor receptu: babkamt
Nemohla som sa dočkať mája . Vraví sa , že májová bryndza je najlepšia . Dnes som z
nej spravila pomazánku .
Postup
- Ako prvé som ráno vybrala maslo z chladničky , aby sa dalo vymiešať s bryndzou.Budem potrebovať bryndzu , kyslú smotanu , mletú červenú papriku , mletý kmín , pažítku a novú cibuľku a sardelovú pastu .
- Ja som dala 125 g masla , čl kmínu a čl mletej červenej papriky a asi 3 cm sardelovej pasty .
- Pripravila som aj kyslú smotanu ,
- pridala som 1,5 pl smotany , zamiešala som maslo ,
- potom som k nemu pridala 250 g májovej bryndze .
- Dobre som ju vymiešala .
- V záhrade som bola odtrhnúť mladú pažítku a cibuľku .
- Umyla a nasekala som ju .
- Pridala som ju k bryndzi .
- Zamiešala som ju . Podľa nálady , niekedy do nej pridám aj strúčik cesnaku .
- Rohlík som nakrájala na kolieska , natrela som ich pomazánkou , ozdobila kúskami reďkovky , papriky a paradajky . Dobrú chuť . Pridá sa niekto ku mne ? Môžeme ísť raňajkovať .