Bryndzová nátierka so sardelovou pastou (fotorecept)

Autor receptu: babkamt

Nemohla som sa dočkať mája . Vraví sa , že májová bryndza je najlepšia . Dnes som z nej spravila pomazánku .

10 minút
príprava

Postup

  1. Ako prvé som ráno vybrala maslo z chladničky , aby sa dalo vymiešať s bryndzou.Budem potrebovať bryndzu , kyslú smotanu , mletú červenú papriku , mletý kmín , pažítku a novú cibuľku a sardelovú pastu .
  2. Ja som dala 125 g masla , čl kmínu a čl mletej červenej papriky a asi 3 cm sardelovej pasty .
  3. Pripravila som aj kyslú smotanu ,
  4. pridala som 1,5 pl smotany , zamiešala som maslo ,
  5. potom som k nemu pridala 250 g májovej bryndze .
  6. Dobre som ju vymiešala .
  7. V záhrade som bola odtrhnúť mladú pažítku a cibuľku .
  8. Umyla a nasekala som ju .
  9. Pridala som ju k bryndzi .
  10. Zamiešala som ju . Podľa nálady , niekedy do nej pridám aj strúčik cesnaku .
  11. Rohlík som nakrájala na kolieska , natrela som ich pomazánkou , ozdobila kúskami reďkovky , papriky a paradajky . Dobrú chuť . Pridá sa niekto ku mne ? Môžeme ísť raňajkovať .