Brownies s mascarpone (fotorecept)

Autor receptu: adkas

Oproti povodnemu rceceptu som urobila som zopar drobulilinkych zmien, ale v podstate recept je skvely a uz je u mna v zozname "stalych opakovaciek". Tu uz ani netreba ziadne komentare, iba ozaj vrele odporucanie, aby ste si tuto dobrotku urobili aj vy.

12
porcií
20 minút
príprava

Postup

  1. Zapneme ruru a predhrejeme ju na 180 stupnov C. Torotovu formu vymastime maslom.
  2. Cokoladu s maslom rozpustime nad parou, dobre rozmiesame, aby sa maslo pekne spojilo s cokoladou. V ziadno pripade nepouzite margarin, ale prave, poctive slovenske maslo :)))
  3. Maslovo-cokoladovu masu prelozime do misy a pridame mascarpone, cukre ( hnedy a vanilkovy) a dobre vyslahame. Maslovo-cokoladova masa nesmie byt prilis horuca.
  4. Potom po jednom pridavame vajcia a zakazdym dobre zaslahame.
  5. Nakoniec uz iba rucne vmiesame preosiatu muku zmiesanu so solou a soda BB.
  6. Cesto vylejeme do tortovej formy a pecieme cca 35 minut. Pozor! Nevysuste zbytocne cesto. Ono ma byt v prostriedku take vlacne. Upeceny korpus posypeme skoricovym cukrom. Aaaaaaaach ta vona! Mnaaaaam.
  7. Nakoniec zmiesame zvysok mascarpone s praskovym cukrom ( ten praskovy cukor mozno vynechat, ale ked ja taaaaak strasne milujem sladke-:) ) a natrieme na vychladnuty korpus. Vrch posypeme hoblinkami cokolady a odlozime este na chvilu do chladnicky stuhnut krem.
  8. toto je tak dobrotkaaaaaaaaaa
  9. naozaj, cestne pionierske:)))
  10. nechajte si chutnat:)))