Broskyňový koláč z krehkého cesta (fotorecept)
	        Autor receptu: evusik
	         
	        
	        Taký malý letný koláčik....
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút  na 180 °C  | 
Postup
- všetky prísady na cesto rýchlo zmiesime...
 - zabalíme do fólie a dáme na 20 minút do chladničky
 - potom cesto roztlačíme do vymastenej formy tak, aby malo aj okraje a dáme piecť na 180°C na 12-15 minút. 
 - Broskyne zalejeme horúcou vodou, necháme 5 minút postáť a ošúpeme ich. Prepolíme a zbavíme kôstok.
 - Mascarpone vymiešame s vanilkovým cukrom. Chcela som použiť len čisté mascarpone, ale akési bolo vodové, tak som uvarila v 3dl mlieka puding a keď vychladol spojila som ho s maskarpone a vznikol veľmi lahodný krém
 - upečený korpus necháme celkom vychladnúť
 - potom naň navrstvíme krém...
 - a pripravíme si podľa návodu tortové číre želé
 - na krém naukladáme na mesiačiky nakrájané broskyne
 - a zalejeme tortovým želé.
 - a veľmi svieži, jednoduchý koláčik je na svete :-)