Broskyňové rezy s kokosovou čapicou (fotorecept)
	        Autor receptu: dorisa
	         
	        
	        Receptík na koláč, kde využijete domáce kompóty. Je skvelý. Kombinácia piškóty, ovocia a snehu  s kokosom.
| 		  
				  	  
				  	20 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	30-35 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Pripravila som si suroviny na koláčik+ vanilkový cukor.
 - Maslo a žĺtky vymiešame ručným šľahačom.
 - Pridáme múku s práškom do pečiva...
 - ...vlažné mlieko , rum.
 - Vymiešame cesto.
 - Cesto vylejeme na vymastený a posypaný plech, zarovnáme.  Na vrch cesta poukladáme  broskyne z kompótu.
 - Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, pomaly zašľahávame práškový cukor.
 - Do snehu vmiešame kokos (ručne).
 - Sneh s kokosom rozotrieme na cesto s broskyňami. Zarovnáme. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov a pečieme cca 30-35 minút. Treba dávať pozor, aby sneh nezhorel.
 - Po upečení koláčik vyberieme z rúry, necháme trocha vychladnúť a môžeme ho ozdobiť. Ja som koláč ozdobila čokoládovým topingom.
 - Koláč úhľadne nakrájame a môžeme papkať. Dobrú  chuť.