Broskyňová nepečená torta (fotorecept)

Autor receptu: tkatka

Chutný dezert

12
porcií
45 minút
príprava

Postup

  1. Potrebné suroviny.
  2. Dno a boky okruhlej tortovej formy s odnímateľným okrajom vyložíme piškótami.
  3. Z mlieka, vanilkového pudingu a dvoch žľtkov uvaríme krém.
  4. Kompót scedíme, v šťave rozmiešáme zlatý klas krátko povaríme.
  5. Zlatý klas krém vmiešáme do vlažného krému.
  6. Bielky dotuha vyšľaháme s cukrom.
  7. Tuhý sneh vmiešáme do krému.
  8. Pridáme polovicu posekaných broskýň a zamiešáme.
  9. Vylejeme na piškóty, posypeme zvyšnými pokrájanými broskyňami a na chladnom mieste necháme stuhnúť.
  10. Vychladenú tortu ozdobíme šľahačkou a jemne posypeme kakaom.
  11. A takto vyzerá pokrájaný.