Brokolica v mletom mäse (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
pôvodne som kupenú brokolicu chcel urobiť ako vysmážaný karfiol ,potom som ho chcel obaliť v cestíčku a spaviť na pečícim papieru no nakoniec som ho srčil do kusu mletého mäsa
20 minút príprava |
45 - 60 minút na 200 °C |
Postup
- mal som mleté v mrazáku , tak som si ho ešte raz pomlel
- premiešal som maso s jogurtom , osolil
- okorenil čierným korením
- majoránkou
- cesnakom
- a vajíčkom ..... mäso premiešame
- mäso sa mi lepilo na ruky a tak som si dal ruku do mikroténového sáčku a tak som robil.
Na sáčik som dal trochu mletého - rozplacatil ho a naň položil brokolicu obvarenú v slanej vode asi 5 minut
- sáčik som takto uzavrel a popostláčal tak ,aby sa mleté dostalo všade
- zo sáčku som to položil rovno na pečící papier
- mám pripraveno .... trúba na 200°C
- po 25 minutách som poobracal a znova do trúby
- po 50 minutách vyberieme von
..... prílohu necham na vás
- DOBRÚ CHUŤ