Brigadeiro

Autor receptu: basky

Je to velmi jednoduche a rychle :) Mna len ruka bolela z tolkeho miesania ale stalo to zato :) Som zvedava co na to poviete ;)

30 minút
príprava

Postup

  1. Na panvici rozpustime maslo, pridame kond.mlieko a kakao, ktore som spracovala s troskou vody aby neboli hrudky potom... Miesame cca 20 minut, nenechame vriet, len udrziavame pod bodom varu. Miesame kym sa netvori cesticka a nie to huste tak ze ostava na vareche... Nechame vychladnut, potom po troske odoberame lyzickou tvorime gulky, ktore obalujeme v zdobeni a ukladame do kosickov.... Skladujeme v uzatvorenej nadobe v chladnicke alebo pri izbovej teplote.
  2. PS: ak to date chladit na balkon v tekto zime pripadne do chladnicky, sledujte ci vam to nestuhne na kamen :) mne sa to stalo, ale pri izbovej teplote sa to dalo do normalu a mohla som v klude pokracovat ;)))