Brigadeiro
	        Autor receptu: sneica
	         
	        
	         veľmi jednoduchý obľúbený cukrík(bonbón) v Brazílii a Portugalsku,...da sa použiť aj ako 
náplň do 
sušienok či zálievka,prípadne samotný cukrik sa dá rôzne plniť...recept je jednoduchý a 
hlavne rýchly....posúďte sami...
Postup
- toto budeme potrebovať...
 - rozpustime maslo...
 - salko vylejeme na panvicu k maslu...
 - kakao spracujeme s tekutinou (vodou alebo olejom)to preto aby sme nemali hrudky kakaa v hmote...
 - vmiešame k salku s maslom...
 - miešame kym sa vytvorí husta hmota,a bude sa tvoriť cestička...cca 20 min....nenechávame hmotu vrieť,len udržiavame pred bodom varu.
 - je taká hustá že tažko steka z varechy...
 - hmotu necháme schladiť v chladničke alebo v tomto obd.aj na balkóne...natrieme si ruky maslom,lyižičkou odoberáme hmotu a rukami tvarujeme guličky...
 - takto som obalila z dr.Oetker...
 - použila som aj farebný kokos...
 - jednu som hneď chutnala...robila som ich včera podvečer a už nemáme ani jeden...:)       snaď budú chutiť všetkým čo sa rozhodnú recept skúsiť...