Bravčový jazyk na mrkve (fotorecept)

Autor receptu: danculka

4-5
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Jazyky vopred dáme variť do slanej vody a potom im stiahneme kožu z povrchu jazyka,,, a môžeme pokračovať vo varení rcp...
  2. očistené a nakrájané na medailónky...
  3. na olej dáme cesnak,potom mäsko a polovicu nastrúhanej mrkvy a koreniny podľa chuti a podlejeme a povaríme...
  4. druhú polovicu mrkvy rozmixujeme s troškou vody a vylejeme do panvice a znovu povaríme,môžeme pridať sladkú smotanu,ale nemusíme a môžeme podávať,nie je treba zahusťovať ničím a prílohu si zvoľte podľa svojej chuti....
  5. skontróľujeme chuť,dochutíme a už môžeme podávať....
  6. Dobrú chuť!