Bravčové soté s lečom a zemiakovou plackou (fotorecept)

Autor receptu: sneica

10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na rezance nakrájame 300 g bravčoveho mäsa. Na oleji orestujeme 1 nadrobno nakrájanú cibuľu a 2 prelisované strúčiky cesnaku, pridáme mäso, zalejeme troškou vody a podusíme.
  2. Keď mäsko zmäkne, pridáme 1 malý zaváraninový pohár leča...
  3. Ochutíme troškou kečupu, korením čili, 1 PL smotany na varenie a vegetou.
  4. Podávame s pečenou zemiakovou plackou...
  5. kto ma rad može si pridať k mäsu dusiť nakrájanú kapiu alebo konzervovanú kukuricu.ja som nedavala nič lebo mi to takto velmi chutilo...na vrch možte nastrúhať syr...Prajem dobrú chuť...:)