Bravčové s horčicou a kečupom

Autor receptu: mataliptak

Postup

  1. Bravčové stehno nakrájame na rezance . Dáme do uzatváracej misy a primiešame všetky suroviny . Dobre premiešame a odložíme do chladničky odležať aspon na 2 hodinky .
  2. Odležané mäsko opečieme na horúcom oleji až kým sa celé pekne neopečie ....ospravedlnujem sa za foto ale fotila som len s mobilom a tak aj paru vidno :-D
  3. Ked je mäsko opečené podlejeme horúcou vodou ale len asi tak 2 dcl ... prikryjeme a varíme do mäkka . Počas varenia pomiešame lebo sa to pripeká , treba častejšie miešať . ale je to velmi chutné , podávala som to s ryžou a hranolkami .Myslela som , že ostane aj na zajtra ale smola ... už je hrniec umytý :-D ale ved nato to bolo tak dobrú chuť :-)