Bravčové mäso a hruškovou omáčkou

Autor receptu: jnlukov

Tento recept sa mnohým môže zdať veľmi netradičný a príliš experimentálny , no každý kto ho vyskúša nebude ľutovať !

30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčové mäso , narezané na plátky okoreníme a osolíme . Následne ho na teflónovej panvici opečieme na olivovom oleji.
  2. Zavárané hrušky rozmixujeme na kašu , pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy , klinčeky , štipku soli , čierne korenie a všetko dáme do panvice kde sme piekli mäso. Chviľu necháme povrieť a pridáme asi pol deci bieleho vína .( Na väčšie množstvo hrušiek môžeme pridať aj deci . Podľa chuti .) Stlmíme oheň , prikryjeme a ešte pár minút podusíme. Potom hned podávame s mäsom.