Bravčové líčka
Autor receptu: moncika4882
Tento recept som zdedila od mojho svokra,ktorý žije vo Francii,v Paríži a je to naozajstná chutovka.
4-6 porcie |
20 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Bravčové líčka,alebo možme použiť aj bravčovu panenku,zalejeme červeným vínom,pridáme nakrájanu cibuľu,bobkový list,nové a čierne korenie,nakrájanu mrkvu a cesnak.Takto neháme odležať v chladničke 24h.
- Po odležaní,šťavu scedíme od zeleniny do misky.Na rozpálenom ohni,prudko opečieme líčka z obidvoch strán a pridáme marinádu v ktorej líčka 24h odpočívali.Zakryjeme pokrievkou a pomali dusíme.
- Ked su líčka mekkulinké,odkryjeme pokrievku a nehame vypek trochu odpariť,toto jedlo sa podáva so zelerovým pyré.Dobru chuť