Bravčové karé plnené žemľovou plnkou a zapekané so syrom

Autor receptu: olinecka

Tak takýto obed som pripravila,bol rýchlo urobený a výborný,zvládne ho aj ten ,kto začína s varením!!!!

20 minút
príprava
40 minút
na 190 °C

Postup

  1. Mäso vcelku umyjeme a pokrájame na plátky,ktoré zľahka naklepeme boky narežeme,aby sa nám neskrútili pri vysmažení,osolíme,okoreníme.
  2. Rožky pokrájame na kocky,ktoré zľahka namočime v mlieku pridáme posekanú pažitku,cibuľku,ptržlenovú vňať.Okoreníme ,osolíme podľa seba pokvapkáme olejom a pridáme vajcia,premiešame.Mäso obalíme v hladkej múke a prudko osmažíme na rozpálenom oleji alebo masti z oboch strán .Vyberieme na pekáč .
  3. Plnku dáme na vrch mäsa a zakryjeme plátkami syra , výpek z mäsa podlejeme vývarom a podlejeme mäso pečieme vo vyhriatej rúre na 190 stupňov40 minút,kým sa syr neroztečie .
  4. Podávame s ryžou alebo pyré zemiakmi a zeleninovou prílohou, tešíme sa z výborneho jedla.úplná paráda!!!!Dobrú chuť!!!!!!!