Bravčová pyramída (fotorecept)
Autor receptu: tatranka
Recept je môj.Vymyslela som si ho už dávnejšie,podľa obrázku,ktorý som našla v časopise,Život.Obsahuje produkty,ktoré máme radi.
6 porcií |
40 minút príprava |
30 minút na 120 °C |
Postup
- Papriku pokrájame na pásiky. Šampiňony na pásiky,baklažán na kolieska.Uhorka bude prídavok na uhorkový šalát.
- Pekné kúsky bravčového pliecka naklepeme nie na veľké kusy.Posolím,pokorením,posypem červenou paprikou.Nechám trochu odležať.
- Všetku zeleninu,okrem paradajok,opečiem a ugrilujem.
- Mäsko tiež na rýchlo opečiem z obidvoch strán.
- Pripravená ugrilovaná zelenina.Šalát na ozdobu.Pokropíme ho citrónovou šťavou.
- Urobím si zo strúhaných zemiakov,múky soli cesnaku,majoránu, zemiakové-plackové cesto.Pečiem malé placky.
- Nakoniec na dlhšiu špailu ukladám,placku,mäso,cuketu a ešte ráz mäsko a cuketu, na koniec čerstvú paradajku.Obloha je grilovaná zelenina,opekané zemiaky,ryža.K veži podávam uhorkový šalát.