Bravčová pyramída (fotorecept)

Autor receptu: tatranka

Recept je môj.Vymyslela som si ho už dávnejšie,podľa obrázku,ktorý som našla v časopise,Život.Obsahuje produkty,ktoré máme radi.

6
porcií
40 minút
príprava
30 minút
na 120 °C

Suroviny

Postup

  1. Papriku pokrájame na pásiky. Šampiňony na pásiky,baklažán na kolieska.Uhorka bude prídavok na uhorkový šalát.
  2. Pekné kúsky bravčového pliecka naklepeme nie na veľké kusy.Posolím,pokorením,posypem červenou paprikou.Nechám trochu odležať.
  3. Všetku zeleninu,okrem paradajok,opečiem a ugrilujem.
  4. Mäsko tiež na rýchlo opečiem z obidvoch strán.
  5. Pripravená ugrilovaná zelenina.Šalát na ozdobu.Pokropíme ho citrónovou šťavou.
  6. Urobím si zo strúhaných zemiakov,múky soli cesnaku,majoránu, zemiakové-plackové cesto.Pečiem malé placky.
  7. Nakoniec na dlhšiu špailu ukladám,placku,mäso,cuketu a ešte ráz mäsko a cuketu, na koniec čerstvú paradajku.Obloha je grilovaná zelenina,opekané zemiaky,ryža.K veži podávam uhorkový šalát.