Bravčová pečeň pečená v čepci
	        Autor receptu: jokin
	         
	        
	        Keď som u mäsiara zbadal, že predávajú čepiec bola moja voľba čo variť vyriešená. Hneď 
sa my v ústach a mysli vybavila chuť takto pečenej pečienky z čias keď sme si ešte chovali 
prasce a toto bolo jedno z prvých jedál ktoré nám dievčence ponúkli. 
| 		  
				  	  
				  	4-5 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Pečienku nakrájame na menšie kusy, posypeme rascou, korením a cesnakom, zavinieme do čepca.
 - Čepiec odrežeme až po zabalení.
 - Pečienku dáme do prostriedku vymasteného plechu, naokolo dáme nakrájané zemiaky ktoré posypeme rascou dáme do trúby a upečieme. Solíme až po upečení.