Bravčová panenka so šampioňónmi
	        Autor receptu: gman 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	50 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút  na 180 °C  | 
 
 Postup- Omyte zemiaky so supkou na krajame na mesiacky, dame do rury na 180 piect 30-40min v zavislosti od velkosti zemiakov
 - Bravcovu panenku sprudka opecieme na na troske oleja zo vsetkych stran 2-3min maximalne. vlozime do predohriatej rury na 180 stupnov na 15minut
 - po upeceni panenku vyberieme z rury, nechame odpocivat a zatial na polovicu rozkrajane sampiony dame opekat na oleji, kym sa nevytvori pekne hnedy povrch. pridame na pruzky nakrajanu cibulu a tesne pred koncom kusok masla.
maso nakrajame na pruzky a podavame. dobru chut
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |