Bravčový rezeň
	        Bravčová krkovička obalená v krúpovom cestíčku (fotorecept)
	        Autor receptu: kvakac
	         
	        
	        Ja viem, rezňov je tu neúrekom. No ale koľkí ste obaľovali rezne v cestíčku, kde sú 
miesto 
strúhanky použité krúpy. Pritom tieto krúpy sú 
omnoho zdravšie ako strúhanka. Pritom keď ho ochutíte je ešte aj veľmi chutný rezeň. 
V tomto cestíčku je rezeň ľahšie stráviteľnejší. Vhodný je k nemu chlieb. 
| 		  
				  	  
				  	3 porcie  | 
				  	  
				  	13  minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Pripravíme si suroviny na cestíčko. Krúpy zomelieme na jemno. Ja som to robil v kávovom mlynčeku.
 - Rezne ochutíme a osolíme surovinami na mäso. 
 - Cestíčko nech je hustejšie. 
 - Rezne dáme do cestíčka a potom v horúcom oleji smažíme do červena. 
 - Na tanier si pripravíme chlieb, naň dáme horúci rezeň. Naň hneď uložíme syr nech sa trochu roztečie a na syr feferónku, ktorú rozrežeme a odstránime stopku. Počkáme nech chvíľu vychladne a môžeme sa pustiť do neho. No aby to bolo zdravšie, tak ja som použil špaldový chlieb. 
 - A pokiaľ by sme to chceli ísť jesť do ulice, aby susedia videli, že máme rezeň, tak naň dáme ešte krajec chleba. Aby nám syr neostal na prstoch.