Zapekané gnocchi

Božský obed z jedného pekáča (fotorecept)

Autor receptu: frommykitchendotcom

Suroviny

Postup

  1. Mäso nakrájame na menšie kocky. Osolíme, okoreníme a opražíme na troche oleja. Vyberieme z panvice a odložíme bokom. V tom istom výpeku osmažíme nasekanú cibuľu, mrkvu nakrájanú na tenké krúžky a cuketu nakrájanú na kocky.
  2. Pripravíme si zapekaciu misku, do ktorej dáme pripravené mäso a gnocchi (len som ich obarila vodou). Pridáme zeleninu a zalejeme paradajkovým pretlakom.
  3. Ochutíme ešte soľou a bazalkou, pridáme šľahačkovú smotanu, pridáme polovicu nastrúhanej mozzarelly a premiešame. Posypeme zvyškom mozzarelly a dáme zapiecť na 20 minút na 180 °C.