Bebe Brumíci

Autor receptu: foo

Keďže u nás sa jedia Brumíci a celkovo koláčiky na tip "bábovka" na kilá, už dávno som začala rozmýšľať, ako ukuchtiť nejakých tých domácich. Pokusov bolo viac, vždy som ich trochu povylepšovala a tu je finálny recept :) Dúfam, že bude chutiť aj Vám

20
porcií
10 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Rúru predohrejeme na 180 °C.
  2. Jednoduché. Všetky prísady zmiešame ručným mixérom dohromady. Ak chcete mať medvedíkov kakaových, pridajte ešte 2 PL kakaa.
  3. Vymastíme formu na Brumíkov, kto nemá, môže použiť aj formu na muffiny. Budú to potom síce Bebe Brumíci tvaru koliečok, ale budú chutiť určite takisto ;)
  4. A teraz náplň. Jednoduchšia varianta ako naplniť Brumíkov je, že vlejeme trošku cesta do každého medvedíka, dáme na 5 minút piecť. Potom na cesto položíme kúsky čokolády /džemu,salka s kokosom napr./ a zalejeme zvyšným cestom. No a lepšou, ale zložitejšou variantou je naplnenie až po dopečení čistých Brumíkov. Čiže vylejeme celé cesto do pekáča, dáme piecť na približne 30 minút. Po vytiahnutí z rúry ich EŠTE ZA HORÚCA naplníme roztopenou čokoládou pomocou striekačky.
  5. Necháme chvíľu vychladnúť a stuhnúť. Potom podávame :)