Bezlepkový banánový chlebík
	        Banánový chlebík z pohánkovej múky bez lepku
	        Autor receptu: novalim
	         
	        
	        Banánový chlebík sa stal aj v našich končinách veľmi obľúbeným. Na raňajky, na večeru alebo ako sladká bodka za dobrým 
obedom – kto by mu povedal nie?* My sme pre vás tentoraz pripravili skvelý recept na banánový chlebík z pohánkovej múky 
Novalim. Možno práve teraz, na jeseň, vám dobre padne, keď si budete vychutnávať šálku teplého čaju alebo dobrej kávy.
| 		  
				  	  
				  	8-10 porcií  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	35 minút  na 175 °C  | 
Postup
- Banány roztlačíme vidličkou na kašu, pridáme vajíčka a kokosový olej v tekutom stave a všetko spolu rozmixujeme. Všetky suché suroviny spolu dobre premiešame. K suchej zmesi prilejeme mokrú a vymiešame hladké cesto. Nakoniec do cesta jemne vmiešame sušené brusnice.
 - Formu na chlebík vystelieme papierom na pečenie a vylejeme do nej cesto. Chlebík pečieme vo vyhriatej rúre na 175 °C približne 35 minút. Pred podávaním posypeme banánový chlebík kokosovými hoblinami.