Banánové raw palacinky s kešu šľahačkou a goji marmeládou
Autor receptu: nelajsia
Veľmi lahodné maškrtenie a zdravé
3-4 porcie |
15 minút na 40 °C |
Postup
- Vopred namočíme kešu oriešky(4-5 hodín), do inej nádoby namočíme goji.
Banány mixneme s 2 lyžicami citrónovej šťavy, rozotrieme na papier na pečenie (vrstva 3mm) necháme v sušičke dehydrovať alebo v rúre sušíme na 40-42°C približne 8-10 hodín
Kešu orechy rozmixujeme s agáve a lyžicou citronovej šťavy a troškou vody na krém.
Goji mixneme s agáve a troškou vody
- Keď je banánová zmes presušená, pokrájame na palacinky -4 ks
natrieme na ne kešu krém, prizdobíme ovocím a pokvapkáme goji marmeládou
Dobrú a zdravú chuť prajem..:-)