Banánové domáce müsli (úžasné)
Autor receptu: lucietta
Moje deti milujú ovsené vločky varené v mlieku s medom, ale odkedy robievam toto domáce müsli, sú z neho úplne nadšené. Či už zaliate mliekom, alebo len tak na chrumkanie. Je to úplne úžasné jedlo na začiatok dňa.
6 porcií |
5 minút príprava |
20 minút na 200 °C |
Postup
- V miske si zmiešame ovsené vločky, soľ, tekvicové semiačka, mandle, hrozienka, vanilkový extrakt a lieskovce.
- V druhej miske zmiešame olej a med
- a popučené banány.
- Poriadne premiešame
- A zmes vlejeme ku vločkám. Celé poriadne premiešame.
- A rozprestrieme na plech, vystlaný papierom na pečenie. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C 20 minút, po 10 minútach premiešame. Necháme vychladnúť a skladujeme vo vzduchotesnej nádobe.