Banánové domáce müsli (úžasné)

Autor receptu: lucietta

Moje deti milujú ovsené vločky varené v mlieku s medom, ale odkedy robievam toto domáce müsli, sú z neho úplne nadšené. Či už zaliate mliekom, alebo len tak na chrumkanie. Je to úplne úžasné jedlo na začiatok dňa.

6
porcií
5 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Postup

  1. V miske si zmiešame ovsené vločky, soľ, tekvicové semiačka, mandle, hrozienka, vanilkový extrakt a lieskovce.
  2. V druhej miske zmiešame olej a med
  3. a popučené banány.
  4. Poriadne premiešame
  5. A zmes vlejeme ku vločkám. Celé poriadne premiešame.
  6. A rozprestrieme na plech, vystlaný papierom na pečenie. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C 20 minút, po 10 minútach premiešame. Necháme vychladnúť a skladujeme vo vzduchotesnej nádobe.