Banánová raw zmrzlina

Autor receptu: jenni

Zmrzka pripravená do 10 minút a bez zbytočného pridávania cukru? ÁNO!! A môžete si ju bez zbytočných výčitiek dopriať kedykoľvek počas dňa, dokonca aj na raňajky. A presne toto je na vegánstve, či vitariánstve skvelé. Zmrzlinu môžete rôzne obmieňať, takže nechajte vašu fantáziu pracovať a pripravte si toto sladké a zdravé pokušenie. www.dontbefakebakesomecake.sk

1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Večer si ošúpeme banány, nakrájame na kolieska a dáme do plastovej misky, ktorú vložíme do mraziaka a necháme mraziť do ďalšieho dňa.
  2. Ráno na ďalší deň banány vyberieme, dáme do mixéra spolu s kokosovým mliekom a kakaom a vymixujeme. Kokosové mlieko použite podľa potreby, naposledy som dala cca 5 PL, veľmi to s ním však nepreháňajte, aby si zmrzlina udržala hustejšiu konzistenciu.
  3. Zmrzlinu dáme do misky, ozdobíme nasekanými mandľami a goji, podávame ihneď, pretože v tomto teple sa rýchlo topí. Dobrú chuť!