Banánová raw zmrzlina
Autor receptu: jenni
Zmrzka pripravená do 10 minút a bez zbytočného pridávania cukru? ÁNO!! A môžete si
ju bez zbytočných výčitiek dopriať kedykoľvek počas dňa, dokonca aj na raňajky. A
presne toto je na vegánstve, či vitariánstve skvelé. Zmrzlinu môžete rôzne obmieňať,
takže nechajte vašu fantáziu pracovať a pripravte si toto sladké a zdravé pokušenie.
www.dontbefakebakesomecake.sk
Postup
- Večer si ošúpeme banány, nakrájame na kolieska a dáme do plastovej misky, ktorú vložíme do mraziaka a necháme mraziť do ďalšieho dňa.
- Ráno na ďalší deň banány vyberieme, dáme do mixéra spolu s kokosovým mliekom a kakaom a vymixujeme. Kokosové mlieko použite podľa potreby, naposledy som dala cca 5 PL, veľmi to s ním však nepreháňajte, aby si zmrzlina udržala hustejšiu konzistenciu.
- Zmrzlinu dáme do misky, ozdobíme nasekanými mandľami a goji, podávame ihneď, pretože v tomto teple sa rýchlo topí. Dobrú chuť!