Baby kalmáry plnené panzanellou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Panzanella: Bagety vydlabeme a natrháme na malé kúsky. Necháme uschnúť v trúbe. Na oleji orestujeme cesnak, pridáme stred z bagety, concasé nakrájané na malé kúsky, bazalku, na jemno nasekané olivy.
  2. Ochutíme soľou a korením. Kalmáry očistíme a naplníme panzanellou. Osolíme, okoreníme a opečieme zo všetkých strán na panvici a dopečieme v trúbe.
  3. Ratatouille: Všetky ingrediencie nakrájame na kocky. Víno zmiešame s cukrom, vínnym octom, zázvorom nakrájaným na malé kocky a dáme pomaly variť. Hneď, ako sa sirup zredukuje, odstavíme ho, necháme vychladnúť a zalejeme ním nakrájané ovocie.
  4. Omáčka: Rybací vývar zmiešame s paradajkovou šťavou a prevaríme. Precedíme cez jemné sitko.