Bábovka z Hokkaido tekvice (fotorecept)
	        Autor receptu: evusik
	         
	        
	        Jesenné plody z našich záhradiek treba zužitkovať, tak som cez víkend upiekla z jednej 
polovice Hokkaida bábovku a druhú som pridala k dusenej hovädzine...
| 		  
				  	  
				  	10 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút  na 180 °C  | 
Postup
- tekvicu Hokkaido, alebo inú oranžovú tekvicu nastrúhame nahrubo, pridáme všetky ostatné suroviny a zamiešame
 - necháme chvíľu odstáť, tekvica pustí šťavu a cesto zostane vláčnejšie
 - asi 2/3 cesta vylejeme do bábovkovej formy, do zvyšku zamiešame kakao a vylejeme do formy
 - pečieme na 180°C asi 40-45 minút, upečenú bábovku vyklopíme na mriežku a necháme vychladnúť
 - vychladnutú bábovku môžeme pocukrovať
 - a podávať napr. s kyslou smotanou
 - nabudúce pridám aj za hrsť orechov a bude ešte lepšia...
 - bábovku sme mali k nedeľnej káve, k obedu sme mali dusenú hovädzinu na zelenine samozrejme aj s hokaidom