Bábovka 
	        Bábovka s kakaom, vanilkou a malinami
	        Autor receptu: ellie17
	         
	        
	        Už som túto bábovku piekla viackrát a vždy sa rozdelila medzi rodinu za pár minút.* Každý kúsok má inú chuť, ale dohromady tvoria trojitý zážitok. Je 
hustá, vláčna a zároveň jemná.
| 
 10porcií
 | 
 15 minútpríprava
 | 
 45 minútna 180 °C
 | 
Postup
- Predhrejeme rúru na 180 °C a pripravíme formu na bábovku - vymastíme ju s maslom a vysypeme múkou.
- V miske vyšľaháme maslo s cukrom do penista.
- Pridáme vajcia jedno po druhom a pokračujeme v šľahaní.
- Postupne primiešavame múku s práškom do pečiva a soľou, striedavo s mliekom.
- Cesto rozdelíme na tri časti: do jednej primiešame vanilkový extrakt, do druhej primiešame kakao, do tretej malinové pyré.
- Do formy vrstvíme striedavo vanilkové, kakaové a malinové cesto.
- Pečieme pri 180 °C približne 45 minút. Skontrolujeme špajdľou, či je cesto prepečené.
- Necháme vychladnúť vo forme 10 minút a potom vyklopíme.