Babkin mrežovník (fotorecept)
	        Autor receptu: iva63
	         
	        
	        tento výborný recept mám v zbierke receptov po babičke-:) v recepte som využila zlepšovák od @jerica na rozvaľkanie a premiestnenie cesta na plech! je to super, bez námahy-:)
Postup
- vlažské orechy vložíme do mikroténového sáčku a rozmrvíme ich válkom na cesto (alebo ich môžeme aj nožíkom nasekať na drobno)...voňavé klinčeky si zomelieme na kávovom mlynčeku...
zo všetkých surovín okrem lekváru a orechov - vypracujeme vláčne cesto
 - dáme ho na pomúčenú dosku a rozdelíme na tri časti
 - dva diely spojíme do hromady to budeme valkať a ten zvyšný tretí diel si necháme na mriežku
 - a ideme valkať!...položíme si pečiaci papier vo veľkosti plechu na drevenú dosku 
 - valkáme na tenko
 - cesto máme pekne na tenko rozvalkané na celú plochu pečiaceho papiera
 - podložíme si plech na kraj dosky a papier aj s cestom len prešuchneme (jedným ťahom) na suchý plech
 - a cesto je na plechu bez námahy-:)
 - potrieme ho hustým lekvárom podľa vlastnej vôle...
 - posypeme posekanými (rozdrvenými) vlažskými orechami ( ja som použila 100g:)...)
 - zo zvyšného cesta, ktorý sme si nechali na zdobenie začneme šúlať šúlky a kladieme ich na cesto, najskôr z jednej strany
 - a potom z druhej strany a vytvoríme peknú mriežku
 - pečieme vo vyhriatej  rúre...doba pečenia je individuálna, závisí od typu rúry
 - upečený a vychladnutý koláčik posypeme zmesou práškového cukru a vanilkového cukru
 - pocukrovaný koláč nakrájame 
 - prajem dobrú chuť