Kurací šalát
Ázijský kurací šalát s rezancami
Autor receptu: redakcia
Čerstvú, krehkú zeleninu stačí doplniť jemným kuracím mäsom a skvelé ľahké jedlo je na svete.
2 porcie |
20 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Všetky suroviny na dresing vložíme do uzatvárateľnej nádoby a dobre pretrepeme (cukor sa musí rozpustiť a ingrediencie prepojiť).
- Grilované alebo pečené kuracie mäso natrháme na pásiky. Rezance zalejeme vriacou vodou, prikryjeme
a necháme napučať. Paradajky očistíme
a prekrojíme na polovice. Čili papričku zbavíme semienok
a nakrájame na tenké pásiky.
- Mäso, paradajky a čili zmiešame s natrhanými bylinkami a doplníme pripravenými rezancami. Šalát dochutíme korením a podávame
s pripraveným dresingom.