Kurací šalát

Ázijský kurací šalát s rezancami

Autor receptu: redakcia

Čerstvú, krehkú zeleninu stačí doplniť jemným kuracím mäsom a skvelé ľahké jedlo je na svete.

2
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Všetky suroviny na dresing vložíme do uzatvárateľnej nádoby a dobre pretrepeme (cukor sa musí rozpustiť a ingrediencie prepojiť).
  2. Grilované alebo pečené kuracie mäso natrháme na pásiky. Rezance zalejeme vriacou vodou, prikryjeme a necháme napučať. Paradajky očistíme a prekrojíme na polovice. Čili papričku zbavíme semienok a nakrájame na tenké pásiky.
  3. Mäso, paradajky a čili zmiešame s natrhanými bylinkami a doplníme pripravenými rezancami. Šalát dochutíme korením a podávame s pripraveným dresingom.