Avokádová nátierka

Avokádová nátierka, ktorá si udrží farbu

Autor receptu: siuuu

Aby zelená zostala zelená. Skôr vychytávka ako recept - pretože receptov na avokádovú nátierku je ozaj veľa. K benefitom tejto nátierky patrí aj to, že má krásnu zelenú farbu, ktorá však po pomerne krátkom čase zoxidovala na nevzhľadnú sivo-hnedú farbu. Od múdrejších som sa dozvedela, ako sa tomu dá jednoducho zabrániť, tak posúvam ďalej.

2-4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Všetko rozmixujeme do hladka. Samozrejme si môžete pridať ingrediencie podľa chuti - ale nezabudnite na med, pretože práve ten je tou surovinou, ktorá spôsobí, že farba zostane krásna zelená. Táto moja nátierka si farbu drží už cca 28 hodín. Skladujem v uzavretej dóze v chladničke. Bez medu pri rovnakom skladovaní už po pár hodinách bola zoxidovaná.